Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

LIFE: 5 Tips για μια πιο παραγωγική Κυριακή!Κυριακή, ένα βήμα πριν από τη Δευτέρα κάτι που σημαίνει οτι όσο καλύτερα προετοιμαστούμε σήμερα, τόσο πιο ξεκούραστη και εύκολη θα είναι η εβδομάδα που ακολουθεί. Παρακάτω θα βρείτε μερικούς τρόπους για να επιτευχθεί αυτό.


1. Γράψε μια λίστα με τα πράγματα που έχεις να κάνεις για την εβδομάδα, σκέψου όλα εκείνα που κάνεις τελευταία στιγμή ή ακόμα χειρότερα ξεχνάς να κάνεις. Η βοήθεια μια λίστας ίσως σου φανεί πολύ χρήσιμη.

2. Φτιάξε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της διατροφής σου, δηλαδή τι θα φας ή τι θέλεις να μαγειρέψεις μέσα στην εβδομάδα, έτσι δεν χρεάζεται να σπαταλήσεις πολύτιμο χρόνο όταν θα δου χρειάζεται για να σκεφτείς τι να μαγειρέψεις.

3. Τακτοποίησε το γραφείο σου, αν δουλεύεις από το σπίτι, για να ξεκινήσεις όμορφα και με καλή διάθεση για δουλεία.

4. Καθάρισε γενικά τα δωμάτια του σπιτιού, ώστε να μην έχεις να το κάνεις μέσα στην εβδομάδα και να γίνει πιο ευχάριστη η ατμόσφαιρα του σπιτιού.

5. Φαντάσου οτι η Κυριακή είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας και οχι η τελευταιά, σκέψου ότι είναι η μέρα προετοιμασίας την υπόλοιπης εβδομάδας, μ'αυτό τον τρόπο θα σου φανεί και λιγότερο αγχωτική και η Δευτέρα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου