Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

DIY: Ιδέες διακόσμησης για coffee tables!Τα τραπεζάκια του σαλονιού ή αλλιώς coffee tables αποτελούν το κεντρικό στοιχείο του κάθε σαλονιού και προσδίδουν χαρακτήρα στο υπόλοιπο δωμάτιο. Η ερώτηση όμως είναι: Ποια είναι η σωστή διακόσμηση για ένα coffee table;
 Και η απάντηση δεν είναι μόνο μια αλλά πολλές.
Παρακάτω θα βρεις 5 έξυπνους τρόπους για να δώσεις ζωντάνια και να προσθέσεις το δικό σου στυλ στο τραπεζάκι σου!


Βάζο με λουλούδια

Κατά προτίμηση αληθινά λουλούδια γιατί ομορφαίνουν ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα. Αλλά γενικά η ιδέα των λουλουδιών προσφέρει ζεστασιά και επίσης οι επιλογές είναι ατελείωτες!
Περιοδικά – Βιβλία

Ένα χαριτωμένο εξώφυλλο ενός βιβλίου ή ενός περιοδικού ή ακόμα και ένα συλλεκτικό βιβλίο χαρίζουν στο σαλόνι ένα σοφιστικέ ύφος και είναι και χρήσιμο σε περίπτωση που ή εμείς ή οι καλεσμένοι μας θελήσουν να διαβάσουν κάτι.
Κεριά

Είτε τα ψηλόλιγνα κεριά είτε τα ρεσό είναι ένας εύκολος τρόπος για να διακοσμήσουμε έναν οποιοδήποτε χώρο. Είναι οικονομικά και σίγουρα έχουμε όλοι μας!

Δίσκος

Τα τελευταία χρόνια έγινε must στα μοντέρνα και όχι μόνο σπίτια, ένας δίσκος που περιέχει όσα είπαμε πιο πάνω και ίσως και κάποια παραπάνω διακοσμητικά της αρεσκείας μας. Για να φωτίσεις το χώρο σου, διάλεξε ένα άσπρο δίσκο με σχέδια στο εσωτερικό του.

Χρώμα

Μπορεί να έχουμε όσα διακοσμητικά χρειαζόμαστε για το coffee table αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ταιριάζουν και μεταξύ τους. Προσπάθησε να βρεις αντικείμενα που ή έχουν πάνω-κάτω το ίδιο χρώμα ή βάλε πολλά έντονα χρώματα μαζί και κάνε πιο funky το τραπεζάκι σου, δίνοντας του μοναδικό χαρακτήρα!

   

2 σχόλια: