Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

DIY: Οικονομικές ιδέες διακόσμησης!


Αν θέλεις να αλλάξεις τον χώρο σου αλλά δεν θέλεις να ξοδέψεις αρκετά χρήματα για να τον διακοσμήσεις οι παρακάτω ιδέες μπορούν να σου φανούν πολύ χρήσιμες!


Κρέμασε κορνίζες

Είτε κορνίζες που ήδη έχεις είτε απλές κορνίζες που θα βρείς στο εμπόριο. Ανάλογα με το ύφος που θέλεις να δώσεις μπορείς ή να βάλεις φωτογραφίες ή κάποιο απόφθεγμα ή ακόμα και να φτιάξεις ένα κολάζ απο σελίδες περιοδικών.
Πρόσθεσε φυτά εσωτερικού χώρου

Δίνουν τη αίσθηση οτι ο χώρος είναι πιο προσεγμένος, είναι οικονομικά και φυσικά δεν χρειάζονται καθημερινό πότισμα. Ακόμα και ένας κάκτος μπορεί να δείξει χαριτωμένος αν συνδιαστεί σωστά με τη διακόσμηση του σπιτιού!
Φτιάξε διακοσμητικά μαξιλαράκια

Είναι πολύ απλό και σχετικά γρήγορο. Μπορείς χρησιμοποιήσεις κάποια σιδερότυπα ή χρώματα για υφάσματα, να κεντήσεις κάτι, να ράψεις ή να κολλήσεις (με κόλλα για υφάσματα) pom pom. Είναι ένα ευχάριστο project και πολύ οικονομικό!
Ψέκασε οτι δεν σου αρέσει

Ή έχεις βαρεθεί. Πάρε ένα σπέι σε οποιοδήποτε χρώμα της αρεσκείας σου και άλλαξε τα διακοσμητικά ή και κάποια έπιπλα που πια δεν σε εκφράζουν. Πρόσεξε μόνο να ξεκάσεις έξω από το σπίτι ή σε έναν καλά αεριζόμενο χώρο.

Θα σου πρότεινα να διαλέξεις μεταλλικές αποχρώσεις σπέι, χρυσό, ασημί ή και χάλκινο που είναι της μόδας! 
Κοχύλια

Μια ιδανική ιδέα για τους λάτρεις της θάλασσας που αυτομάτως δίνει ένα ναυτικό στυλ στο χώρο ειδικά αν συνδιαστεί με άσπρο και μπλε. Είναι πολύ εύκολο να βρούμε κοχύλια, κάποιοι από εμας μαζεύουμε το καλοκαίρι από τη θάλασσα ή τα βρίσκουμε πολύ φθηνά στην αγορά.

Το πιο απλό που μπορούμε να κάνουμε είναι να γεμίσουμε δοχεία με άμμο και κοχύλια ή να φτιάξουμε μια "θαλασσινή γωνιά" που θα έχει μόνο διακοσμητικά που αφορούν τη θάλασσα!
Αν θέλεις περισσότερες ιδέες διακόσμησης κάνε κλικ εδώ για να βρείς τρόπους να κάνεις πιο ζεστή την ατμόσφαιρα του χώρου σου!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου