Η πιο απλή και συγχρόνως γευστική τάρτα που μπορείς να φτιάξεις
ακολουθώντας μερικά εύκολα βήματα!
Υλικά
Ένα κομμάτι ζύμη σφολιάτας
4 μήλα
1 κούπα μαύρη ζάχαρη
1 κουταλιά του γλυκού κανέλα και γαρύφαλλο
¼ του κουταλιού αλάτι
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
Ζάχαρη άχνη για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Πριν ξεκινήσεις βγάλε τη σφολιάτα από το ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα.
- Προθέρμανε το φούρνο στους 160 βαθμούς.
- Κόψε τα μήλα σε λεπτές φετούλες.
- Ανακάτεψε τα μήλα με το χυμό λεμονιού, τη μαύρη ζάχαρη, τα μπαχαρικά και το αλάτι και άφησε τα για μερικά λεπτά σε ένα μπολ.
- Κόψε τη ζύμη της σφολιάτας στα δύο και τοποθέτησε πάνω τις φέτες από τα μήλα.
- Βάλε την τάρτα στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Μπορείς να τα σερβίρεις με άχνη ζάχαρη και με μια μπάλα
παγωτό βανίλια!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου