Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

DIY: Η πιο γρήγορη τάρτα μήλου!


Η πιο απλή και συγχρόνως γευστική τάρτα που μπορείς να φτιάξεις ακολουθώντας μερικά εύκολα βήματα!




Υλικά


Ένα κομμάτι ζύμη σφολιάτας

4 μήλα

1 κούπα μαύρη ζάχαρη

1 κουταλιά του γλυκού κανέλα και γαρύφαλλο

¼ του κουταλιού αλάτι

2 κουταλιές χυμό λεμονιού

Ζάχαρη άχνη για το σερβίρισμα



Εκτέλεση


  • Πριν ξεκινήσεις βγάλε τη σφολιάτα από το ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα.
  • Προθέρμανε το φούρνο στους 160 βαθμούς.
  • Κόψε τα μήλα σε λεπτές φετούλες.
  • Ανακάτεψε τα μήλα με το χυμό λεμονιού, τη μαύρη ζάχαρη, τα μπαχαρικά και το αλάτι και άφησε τα για μερικά λεπτά σε ένα μπολ.
  • Κόψε τη ζύμη της σφολιάτας στα δύο και τοποθέτησε πάνω τις φέτες από τα μήλα.
  • Βάλε την τάρτα  στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει.


Μπορείς να τα σερβίρεις με άχνη ζάχαρη και με μια μπάλα παγωτό βανίλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου