Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

LIFE: Τι δώρο να κάνεις στον αγαπημένο σου τελευταία στιγμή!
Αν ακόμα δεν έχεις αποφασίσει τι δώρο θα κάνεις στον αγαπημένο σου, σου έχω ετοιμάσει μια λίστα με ιδέες για δώρα και μικρές εκπλήξεις που μπορείς να του κάνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας για του δείξεις την αγάπη σου.


1. Ένα βαζάκι με… περιεχόμενο

Ένα εύκολο δώρο της τελευταίας στιγμής είναι να γεμίσεις ένα βαζάκι με πολλά μικρά διπλωμένα χαρτάκια που στο κάθε ένα από αυτά θα γράφεις και ένα λόγο για τον οποίο τον αγαπάς ή διάφορες γλυκιές στιγμές που έχετε περάσει μαζί, έτσι κάθε φορά που σε σκέπτεται ή που δεν νιώθει καλά, να διαβάζει και κάτι από εσένα που σίγουρα θα του φτιάξει την διάθεση.


2. Ένα μπουκάλι κρασί

Η ημέρα το επιβάλει και μπορείτε να το πιείτε μαζί. Αν πάλι δεν του αρέσει, διάλεξε κάποιο άλλο ποτό της αρεσκείας του. Και αν δεν πίνει μπορείς να το παραλείψεις εντελώς.
3. Σημειωματάκια αγάπης

Για να τον βάλεις στο mood της ημέρας, κρύψε σε διάφορες γωνίες και από ένα σημείωμα που θα γράφει και κάτι ρομαντικό, όπως ένα «Σ’αγαπώ». Μερικές έξυπνες μεριές για να τα τοποθετήσεις είναι στη τσέπη του, στο βιβλίο που διαβάζει, στην οθόνη του υπολογιστή, ακόμα και στο τιμόνι του αυτοκινήτου.    
4. Φτιάξε τα κουτιά των 5 αισθήσεων

Αν επιλέξεις να μην του κάνεις ένα, αλλά αρκετά δωράκια, τότε μπορείς να τα παρουσιάσεις με αυτόν τον έξυπνο τρόπο. Πάρε 5 κουτάκια γράψε πάνω σε κάθε ένα και μια αίσθηση, (ακοή, όραση, γεύση, αφή, όσφρηση) και βάλε μέσα και ένα ανάλογο δώρο. Για να δείξει ακόμα πιο περιποιημένο τοποθέτησε αν θέλεις τα κουτάκια σε ένα καλάθι. Είναι πρωτότυπο και σίγουρα θα τον εντυπωσιάσει. Παρακάτω σου έχουμε μερικά παραδείγματα.  •         Στην ακοή βάλε ένα αγαπημένο του CD ή ένα ζευγάρι ακουστικά
  •         Στην όραση, ένα βιβλίο ή το βαζάκι που αναφέραμε πιο πάνω
  •         Στη γεύση, ένα μπουκάλι κρασί ή ένα κουτί σοκολατάκια
  •         Στην αφή κάποιο ρούχο
  •        Και στην όσφρηση μια κολώνια, ένα aftershave κτλ. 


5. Φτιάξε το αγαπημένο του δείπνο

Είναι σίγουρο πως θα του αρέσει πολύ!
Επειδή στην ουσία αυτό που μετράει είναι απλά και μόνο η σκέψη και όχι τόσο πολύ το δώρο, δες την ημέρα αυτή περισσότερο ως μια ευκαιρία για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου