Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

FASHION DIY: Πως να ανανεώσεις τα παπούτσια σου!Ψάχνεις ένα project για αυτό το Σαββατοκύριακο; Μόλις το βρήκες! Αν έχεις ένα ή πολλά ζευγάρια παπούτσια που πλέον τα έχεις βαρεθεί αλλά δεν θέλεις να αγοράσεις καινούρια, το άρθρο αυτό θα σε βοηθήσει πολύ! Παρακάτω θα βρεις απλούς, γρήγορους και πολύ χαριτωμένους τρόπους για να ανανεώσεις τα παπούτσια σου με πράγματα που ήδη μπορεί να έχεις στο συρτάρι σου!


Βάψτα με spray!

Χρησιμοποίησε κολλητική ταινία γύρω από την περιοχή που θέλεις να βάψεις για να φτιάξεις το περίγραμμα που θέλεις και έπειτα ψέκασε με spray σε έναν καλά αεριζόμενο χώρο μια ή δύο φορές (ανάλογα με το πόσο έντονο χρώμα θέλεις να έχει). Και άφησε τα μερικές ώρες να στεγνώσουν. Μπορείς να κάνεις αμέτρητα σχέδια και να χρησιμοποιήσεις και στένσιλ αν θέλεις!
Διακόσμησε τα!

Με χάντρες, πούλιες, με studs ακόμη και με παλιά κοσμήματα που πιθανόν να έχεις. Κόλλησε τα στα παπούτσια με μια ισχυρή κόλα για να μην φύγουν και περίμενε να στεγνώσουν καλά πριν τα φορέσεις.


  
Με glitter!

Διάλεξε ένα χρώμα  glitter που σου αρέσει και ανάμειξε το με λευκή υγρή κόλα ή κόλα για decoupage (βάλε σιγά σιγά την κόλα μέχρι να καλύψει όλο το glitter). Μετά άπλωσε το μείγμα στο παπούτσια, περίμενε να στεγνώσει και έπειτα να θέλεις μπορείς να βάλεις και άλλη μια στρώση κόλας στα παπούτσια και να προσθέσεις κι άλλη μια στρώση glitter!Με pom pom

Αυτή είναι μια πολύ καλή ιδέα για τα καλοκαιρινά σανδάλια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κολλήσεις τα pom pom ή να τα ράψεις επάνω στα παπούτσια ανάλογα με το πώς εσύ θέλεις να δείχνουν.


  

Χνουδωτά τακούνια!

Είναι πολύ στη μόδα τον τελευταίο καιρό τα γούνινα τακούνια και είναι επίσης πολύ εύκολο να τα φτιάξουμε στο σπίτι! Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα (ψεύτικο) μπόα ή κάτι που να μοιάζει γούνινο (ένα παλιό γιλέκο, ένας γιακάς, οτιδήποτε) και λίγη ισχυρή κόλα. Μπορείς να το κολλήσεις στο μπροστινό λουράκι, στο επάνω λουράκι, στο λουράκι στη μέση του παπουτσιού ή και σε όλα μαζί. Πρόσεξε μόνο τις άκρες, αν ξεφτίζουν χρησιμοποίησε λίγη κόλα για υφάσματα για να μην φθαρούν εντελώς!
                      Περιμένω τις εντυπώσεις σας!                              

2 σχόλια: