Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

DECOR DIY: Ιδέες διακόσμησης για το Καλοκαίρι!


Είναι πλέον καλοκαίρι και μαζί με θερμοκρασία που αλλάζει, αλλάζει και η διάθεση μας, γίνεται πιο χρωματιστή, πιο αέρινη, πιο ζωηρή!

Γι’αυτό και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας μερικές ιδέες για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ώστε να ταιριάζει με τη σεζόν που διανύουμε χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε αρκετά χρήματα.


    Πρόσθεσε καλοκαιρινά καδράκια

Εκτύπωσε καλοκαιρινές φωτογραφίες που σου αρέσουν και τοποθέτησε τες σε απλά κάδρα. Μπορείς να βρεις αμέτρητες επιλογές στο internet αλλά μπορείς επίσης να βάλεις φωτογραφίες από τις διακοπές σου!     Βάζα λουλουδιών με λεμόνι

Ένας πολύ χαριτωμένος τρόπος για να διακοσμήσεις τα βάζα σου είναι πριν βάλεις τα λουλούδια να κόψεις μερικές φέτες από λεμόνι ή λάιμ και να τις τοποθετήσεις μέσα στο βάζο! 

      Φώτισε το δωμάτιο σου

Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις για να φωτίσεις το υπνοδωμάτιο σου είναι να βάλεις χρωματιστά ή κάτασπρα σεντόνια. Η ατμόσφαιρα θα γίνει αμέσως πιο καλοκαιρινή και νησιώτικη!
      Βάψε τα βαζάκια που ήδη έχεις

Ανακύκλωσε τα γυάλινα βάζα που έχεις βάφοντας τα πιο καλοκαιρινά. Παρακάτω είναι τα δυο αγαπημένα μου σχέδια. Το ένα είναι βάζο – καρπούζι και το άλλο βάζο – ανανάς, για τα φύλλα του ανανά μπορείς να βάλεις ένα φυτό όπως η αλόη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου