Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

FASHION: Τα trends του φθινοπώρου – Οδηγός για το τι θα φορεθεί αυτή τη season!


  


Το φθινόπωρο έχει ήδη μπει για τα καλά και μαζί του έχουν έρθει και πολλά trends που κάνουν πιο ευχάριστες τις βροχερές ημέρες.


Πάμε να δούμε ποια είναι!!

  1. Τα μεταλλικά χρώματα


Τα μεταλλικά χρώματα φοριούνται πολύ αυτό τον καιρό. Ένα μεταλλικό αξεσουάρ ή μια λεπτομέρεια στα ρούχα που φοράμε κάνει το look μας αμέσως πιο στιλάτο.




     2. Τα χαριτωμένα τσαντάκια


Σε όλα τα σχήματα και τα χρώματα, τα μικρά, χαριτωμένα τσαντάκια θα γίνουν καθημερινή σας συνήθεια. Πέρα του ότι είναι στη μόδα, τα μικρά τσαντάκια μας βοηθούν στο να μην παραγεμίζουμε με άχρηστα πράγματα την τσάντα μας και να παίρνουμε μαζί μας μόνο τα απαραίτητα.




     3. Boho κολιέ


Τα μακριά boho κολιέ σε στυλ ροζάριο κάνουν την επανεμφάνιση τους και κοσμούν με το καλύτερο τρόπο το συνολάκι μας.

Το αγαπημένο μου boho κολιέ όπως θα έχετε δει αν με ακολουθείτε στα social media είναι αυτό από την MKtouch. Ένα κολιέ χειροποίητο, πολύ σικάτο που φοριέται και τη μέρα και τη νύχτα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα της MKtouch!


 



     4. Τα κοστούμια με ρίγες


Για τις γυναίκες που προτιμούν το ανδρόγυνο στυλ, τα κοστούμια με ρίγες είναι ότι πρέπει. Δίνουν την αίσθηση της σοβαρότητας, της αυτοπεποίθησης σε κάθε σας εμφάνιση.




    5. Το ροζ


Το ροζ χρώμα έχει γίνει must τον τελευταίο καιρό σε αντίθεση με τα σκούρα χρώματα που έχουμε συνηθίσει το φθινόπωρο. Δίνει μια πιο κοριτσίστικη και παιχνιδιάρικη διάθεση.


 
 Μην ξεχάσεις να κάνεις Like στη σελίδα του Marianna's Corner στο Facebook για να μην χάνεις κανένα άρθρο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

DECOR: Πως να διακοσμήσεις με boho στυλ το υπνοδωμάτιο σου!

Εδώ και αρκετό καιρό το bohemian στυλ έχει επιστρέψει δυναμικά στην καθημερινότητα μας, όχι μόνο στην μόδα αλλά και στην διακόσμηση. Πρόκειται για ένα χαλαρωτικό και αιθέριο στυλ που προσφέρει άπλετη γαλήνη στον χώρο. Οπότε η κρεβατοκάμαρα, το δωμάτιο που ξεκουραζόμαστε είναι ότι πρέπει για να διακοσμηθεί με boho πινελιές.  Πάμε να δούμε πως! 1. Πρόσθεσε ένα «ουρανό» πάνω από το κρεβάτι  Ένα σκέπαστρο από πολύ λεπτό ύφασμα πάνω από το κρεβάτι δημιουργεί μια παραμυθένια ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο. 2. Βάλε μικρά φωτάκια Μπορείς να βάλεις φωτάκια κατά προτίμηση με λευκό χρώμα (που λειτουργούν με μπαταρίες) γύρω από τον τοίχο του δωματίου ή γύρω από τον «ουρανό» του κρεβατιού. Είναι μια πολύ χαριτωμένη πινελιά που θα δημιουργήσει μια boho αίσθηση και είναι και αρκετά οικονομική. 3. Διακόσμησε με μαντάλα Τα μαντάλα χρησιμοποιούνται συχνά στην bohemian διακόσμηση. Πρόκειται για ένα γεωμετρικό σχήμα που συμβολίζει την αρμονία. Λένε πως όταν

Αφιέρωμα: Μελίνα Μερκούρη

Την 95η επέτειο των γενεθλίων την Μελίνας Μερκούρη τίμησε σήμερα η Google με ένα καταπληκτικό Doodle, φέρνοντάς μας στο μυαλό την αξέχαστη αυτή προσωπικότητα, και το μεγάλο πολιτισμικό της έργο. Εν όψει, αυτής της ημέρας σκέφτηκα να θυμηθούμε κάποιες απο τις πιο χαρακτηριστικές φράσεις που είχε πει η ηθοποιός, η πολιτικός, η γυναίκα, Μελίνα Μερκούρη!  Και για το τέλος, ακολουθούν κάποια αποσπάσματα απο τραγούδια που ερμήνευσε

DIY: Βήμα - βήμα πως να φτιάξετε το δικό σας κάδρο - Γαλαξία!

Ένας εύκολος τρόπος να διακοσμήσετε έναν κενό τοίχο είναι με κάδρα και ακόμη καλύτερα αν είναι κάδρα που τα έχετε ζωγραφίσει εσείς, δίνουν μια πιο προσωπική νότα στον χώρο. Παρακάτω θα δείτε ένα βιντεάκι που μόλις ανέβασα στο κανάλι μου στο youtube με το πως θα ζωγραφίσετε πανεύκολα ένα κάδρο - γαλαξία. Αφού μπορώ να το φτιάξω εγώ τότε σίγουρα μπορείτε και εσείς. Θα χρειαστείτε: Ακρυλικά χρώματα σε κόκκινο, μπλε, μωβ, άσπρο, μαύρο Ένα καμβά Ένα μικρό σφουγγαράκι Μια παλιά οδοντόβουρτσα ή ένα πινέλο (για τα αστεράκια) Στο βίντεο θα δείτε αναλυτικά την διαδικασία!! Εάν έχετε απορίες αφήστε μου ένα σχόλιo και θα σας απαντήσω το συντομότερο! Καλές δημιουργίες!