Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

DECOR DIY: 3 Πολύ οικονομικές Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης με κεριά!
Όπου να ‘ναι έρχονται τα Χριστούγεννα και όλοι σιγά σιγά στολίζουμε τα δέντρα μας αλλά παράλληλα και διάφορες μεριές του σπιτιού μας.

Γι’ αυτό και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας τρεις όμορφες ιδέες διακόσμησης για αυτή τη περίοδο που είναι πολύ οικονομικές και απλές όσο αφορά τη δημιουργία τους.

Πάμε να τις δούμε!

Κεράκια με κανέλα

Μια πρωτότυπη ιδέα είναι τα κεράκια που έχουν διακοσμηθεί με κανέλα. Παίρνετε ένα από κερί και κολλάτε γύρω γύρω ξυλάκια κανέλα που πιθανόν να έχετε ήδη, έπειτα το τυλίγετε μια κορδέλα και έτοιμο! Προσοχή μόνο όταν το ανάψετε μην πάρουν φωτιά και τα ξυλάκια. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε κάθε μεριά του χώρου σας και να δώσετε μια πιο «ζεστή» νότα στο δωμάτιο! Αρκεί να προσέξετε μην πάρετε φωτιά!!Βαζάκια με cranberries ή χιόνι

Αρχικά παίρνετε τα cranberries ή αν δεν βρίσκετε παίρνετε ψεύτικο χιόνι και γεμίζετε μέχρι τη μέση μερικά βαζάκια μετά βάζετε ένα ρεσό και το ανάβετε. Είναι ιδανικά για να στολίζετε το τραπέζι σας και να δημιουργήσετε γιορτινή ατμόσφαιρα.Κεράκια και λουλούδια με Χριστουγεννιάτικες μαγκουρίτσες  

Αυτές οι Χριστουγεννιάτικες μαγκουρίτσες μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμες για διάφορα projects. Ένα από αυτά είναι να κολλήσετε τις μαγκουρίτσες γύρω γύρω από ένα φαρδύ βάζο με την μαγκούρα προς τα έξω, έπειτα να βάλετε μέσα τα κεράκια σας ή ακόμα και λουλούδια. Είναι πολύ «γλυκό» διακοσμητικό και αν έχετε παιδιά στο σπίτι θα το εκτιμήσουν πολύ παραπάνω!! 

 
 
Περιμένω φωτογραφίες με τις δημιουργίες σας στη σελίδα του Mariannas Corner στο Facebook!

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες ιδέες και πολύ οικονιμικες . Ξεχώρισα το κερί με την κανέλα, είναι υπέροχη ιδέα για δωράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Αθηνά!! Περιμένω να μου στείλεις φωτο από τις δημιουργίες σου!!

      Διαγραφή