Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DECOR DIY: 3 Πολύ οικονομικές Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης με κεριά!




Όπου να ‘ναι έρχονται τα Χριστούγεννα και όλοι σιγά σιγά στολίζουμε τα δέντρα μας αλλά παράλληλα και διάφορες μεριές του σπιτιού μας.

Γι’ αυτό και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας τρεις όμορφες ιδέες διακόσμησης για αυτή τη περίοδο που είναι πολύ οικονομικές και απλές όσο αφορά τη δημιουργία τους.

Πάμε να τις δούμε!

Κεράκια με κανέλα

Μια πρωτότυπη ιδέα είναι τα κεράκια που έχουν διακοσμηθεί με κανέλα. Παίρνετε ένα από κερί και κολλάτε γύρω γύρω ξυλάκια κανέλα που πιθανόν να έχετε ήδη, έπειτα το τυλίγετε μια κορδέλα και έτοιμο! Προσοχή μόνο όταν το ανάψετε μην πάρουν φωτιά και τα ξυλάκια. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε κάθε μεριά του χώρου σας και να δώσετε μια πιο «ζεστή» νότα στο δωμάτιο! Αρκεί να προσέξετε μην πάρετε φωτιά!!



Βαζάκια με cranberries ή χιόνι

Αρχικά παίρνετε τα cranberries ή αν δεν βρίσκετε παίρνετε ψεύτικο χιόνι και γεμίζετε μέχρι τη μέση μερικά βαζάκια μετά βάζετε ένα ρεσό και το ανάβετε. Είναι ιδανικά για να στολίζετε το τραπέζι σας και να δημιουργήσετε γιορτινή ατμόσφαιρα.



Κεράκια και λουλούδια με Χριστουγεννιάτικες μαγκουρίτσες  

Αυτές οι Χριστουγεννιάτικες μαγκουρίτσες μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμες για διάφορα projects. Ένα από αυτά είναι να κολλήσετε τις μαγκουρίτσες γύρω γύρω από ένα φαρδύ βάζο με την μαγκούρα προς τα έξω, έπειτα να βάλετε μέσα τα κεράκια σας ή ακόμα και λουλούδια. Είναι πολύ «γλυκό» διακοσμητικό και αν έχετε παιδιά στο σπίτι θα το εκτιμήσουν πολύ παραπάνω!! 

 
 
Περιμένω φωτογραφίες με τις δημιουργίες σας στη σελίδα του Mariannas Corner στο Facebook!

Σχόλια

  1. Πολύ ωραίες ιδέες και πολύ οικονιμικες . Ξεχώρισα το κερί με την κανέλα, είναι υπέροχη ιδέα για δωράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Αθηνά!! Περιμένω να μου στείλεις φωτο από τις δημιουργίες σου!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

DECOR: Πως να διακοσμήσεις με boho στυλ το υπνοδωμάτιο σου!

Εδώ και αρκετό καιρό το bohemian στυλ έχει επιστρέψει δυναμικά στην καθημερινότητα μας, όχι μόνο στην μόδα αλλά και στην διακόσμηση. Πρόκειται για ένα χαλαρωτικό και αιθέριο στυλ που προσφέρει άπλετη γαλήνη στον χώρο. Οπότε η κρεβατοκάμαρα, το δωμάτιο που ξεκουραζόμαστε είναι ότι πρέπει για να διακοσμηθεί με boho πινελιές.  Πάμε να δούμε πως! 1. Πρόσθεσε ένα «ουρανό» πάνω από το κρεβάτι  Ένα σκέπαστρο από πολύ λεπτό ύφασμα πάνω από το κρεβάτι δημιουργεί μια παραμυθένια ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο. 2. Βάλε μικρά φωτάκια Μπορείς να βάλεις φωτάκια κατά προτίμηση με λευκό χρώμα (που λειτουργούν με μπαταρίες) γύρω από τον τοίχο του δωματίου ή γύρω από τον «ουρανό» του κρεβατιού. Είναι μια πολύ χαριτωμένη πινελιά που θα δημιουργήσει μια boho αίσθηση και είναι και αρκετά οικονομική. 3. Διακόσμησε με μαντάλα Τα μαντάλα χρησιμοποιούνται συχνά στην bohemian διακόσμηση. Πρόκειται για ένα γεωμετρικό σχήμα που συμβολίζει την αρμονία. Λένε πως όταν

Αφιέρωμα: Μελίνα Μερκούρη

Την 95η επέτειο των γενεθλίων την Μελίνας Μερκούρη τίμησε σήμερα η Google με ένα καταπληκτικό Doodle, φέρνοντάς μας στο μυαλό την αξέχαστη αυτή προσωπικότητα, και το μεγάλο πολιτισμικό της έργο. Εν όψει, αυτής της ημέρας σκέφτηκα να θυμηθούμε κάποιες απο τις πιο χαρακτηριστικές φράσεις που είχε πει η ηθοποιός, η πολιτικός, η γυναίκα, Μελίνα Μερκούρη!  Και για το τέλος, ακολουθούν κάποια αποσπάσματα απο τραγούδια που ερμήνευσε

DIY: Βήμα - βήμα πως να φτιάξετε το δικό σας κάδρο - Γαλαξία!

Ένας εύκολος τρόπος να διακοσμήσετε έναν κενό τοίχο είναι με κάδρα και ακόμη καλύτερα αν είναι κάδρα που τα έχετε ζωγραφίσει εσείς, δίνουν μια πιο προσωπική νότα στον χώρο. Παρακάτω θα δείτε ένα βιντεάκι που μόλις ανέβασα στο κανάλι μου στο youtube με το πως θα ζωγραφίσετε πανεύκολα ένα κάδρο - γαλαξία. Αφού μπορώ να το φτιάξω εγώ τότε σίγουρα μπορείτε και εσείς. Θα χρειαστείτε: Ακρυλικά χρώματα σε κόκκινο, μπλε, μωβ, άσπρο, μαύρο Ένα καμβά Ένα μικρό σφουγγαράκι Μια παλιά οδοντόβουρτσα ή ένα πινέλο (για τα αστεράκια) Στο βίντεο θα δείτε αναλυτικά την διαδικασία!! Εάν έχετε απορίες αφήστε μου ένα σχόλιo και θα σας απαντήσω το συντομότερο! Καλές δημιουργίες!